Látom nem valami nagy bemutatkozások vannak itt a saját lapoknál, de azért én írnák pár sort. Ahogy még észre vettem, nálam idősebbek vannak itt. Nem zavar, csak elégé feltűnt, de én szeretek ismerkedni/barátkozni, korosztálytól függetlenül, ugyanis minden korosztályban meg lehet találni a normális embereket, és ugyanúgy el lehet beszélgetni egy idősebbel, mintha egy fiatallal beszélgetnék.
A honlapról, annyit, hogy látom jól "pofásodik", és vannak jó páran akik aktívak... Az én oldalam, annyira nem jött be eddig, de gondolom itt sem sokakat érdekelnek a mai zenék, bár pár régebbi szám is megtalálható az én zenés honlapomon, és több is lesz majd, ha minden jól sikerül...
Jobb képet nem tudtam betenni, mert nekem ilyenek nincsenek (amiket eddig láttam), bár tetszenek...
Isten hozott!!! Itt a helyed! Írj magadról bővebben! Kíváncsiak vagyunk rád! Ismerkedj meg honlapunkkal! Ajándékozz meg bennünket gondolataiddal. Célunk, közösségben lenni, egymás hite által épülni. Tehát olvass és írj! Írhatsz hozzászólásokat, és privát üzeneteket. A hozzászólásoknál a téma kifejtését - a topik címét- tartsd szem előtt, személyes észrevételeidet közvetlenül a hozzászólást írónak címezd privát üzenetben. Írj bátran; ami nem tűnik fontosnak, másnak érdekes lehet! Olyan közösséget szeretnénk, ahová érdemes egyre többször visszatérni.
Mivel nincsen szerkesztett képem, meg már sokan írtatok nekem, ezért ide írom, hogy köszönöm mindenkinek aki gondolt rám.
Kellemes júliusi hónapot kívánok mindenkinek, aki ezeket a sorokat olvassa.
Katalin és a többiek, akit érdekel milyen vagyok, azok itt el tudják rólam olvasni a honlapomon: Natharn Elygen néven (a történet béli karakterem neve). Igaz regisztrálás is szükséges hozzá, de nem tart sokáig, mert ugyanazzal az adatokkal mint itt is be tudtok lépni. Ha már aki arra jár, akkor nyugodtan kérdezhet, ami éppen érdekel s válaszolok. Meg akár ti is írhattok ilyen bemutatkozást.
Köszönöm a figyelmet és érezzétek jól magatokat nálam is. Igyekszem tőlem telhetőt megtenni, hogy jó legyen a honlapom.
Kedves Raidon! Ha beírod a keresőbe: Imikimi - előjön az oldal, regizel, ott találsz nagyon sokféle keretet, ahova beteheted a fotódat. Mikor kész, rákatt. a képre, jobb egér, mentés másként, és elmented ahova gondolod. Én a fotótárba mentem. Írj, ha nem megy!!! Puszi: Julika