Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem!
Gyere és ismerj meg! Milyen vagyok? Ki tudja... Néha ördög, néha angyal, Néha bevonnál arannyal. Néha hívsz, néha bánod, Hogy megláttam a napvilágot. Néha vonz, és néha taszít, Ragyogásom néha vakít. Néha sírok, és néha kacagok, Néha boldog dalra fakadok , Néha mérges, néha fáradt, Néha kincs a világnak. Néha átok, néha áldás, Néha csak egy néma kiáltás.
ÉS HA VALAKI MEGHALLJA E NÉMA KIÁLTÁST , HÁT....
"A legnagyobb csoda, mit kaphattál: élni! Titkos ösvényekre térni. Bátornak lenni, kicsit félni, Mosolyogni, néha sírni. Menni az úton, mit adott a Sors, Mely néha gyönyörű, néha torz. Élményözön, emlékek, Vágyak, tűnő remények, Percnyi évek boldogsága. Szerelem és harc, Száz és ezer arc. Elhagyott az út, min jársz, De menned kell, Mert így lehetsz csak Ember! Menj csak tovább, Valahol Rád várnak, Tárd ki hát szíved A végtelen határnak!"
ELNYERT - DÍJAIM !
Az üzenetet módosította: kucika - Szerda, 2014-02-19, 17:04:47
Ne haragudj hogy ilyen későn válaszolok, de sokat dolgozom, és mostanában, nagyon kevés időm van. De nagyon szépen köszönöm a jó kívánságodat, viszont kívánok, minden jó
t.
Angyal szállt, az éjszaka mellém, S megsúgta, utamon ő kísér Hitet adott, álmokat és bátorságot, Rózsaszín kezében egy arcot, egy jó barátot. Elvitte lelkemet egy titkos útra, Megmutatta, milyen kegyetlen az emberek háborúja. Megtanított látni, ... mindenben a szépet, Ezt adnám most ajándékul Néked. Erőt adott elviselni a nehézséget, Bátorítást, szép szavakat, reménységet. Emberré, teljessé csak mások által válunk, Ha fontosabb a miénknél az ő álmuk. Csendesen, szerényen hallgatom a zenét, S elküldöm Néked a szívem minden szeretetét ..
Ha az élet rögös útját járod és keresni vágyol egy hű barátot, ne keress olyat ki hízeleg, az fog becsapni tégedet. Keress olyat ki félrevonultan húzza meg magát és meglásd ő lesz számodra a legjobb barát!
"Ki a hallgatásom nem érti, az a beszédemet sem. Aki nem lát a sorok mögé, hogy is várhatnám, hogy megértsen. Egyszerű ember vagyok, egyszerű szavakkal, tele félelemmel, hatalmas falakkal. A szép és jó gyorsan elmúlik, de én is ember vagyok, aki mindig csak álmodik."
Szép estét kedves Kucika! Nem tűntem el, csak kicsit túlzsúfolt lett az életem. Remélem neked jól telnek a napjaid! Kívánok neked jó hétvégét! puszi:Krisztina
"Talán egy kicsit magamról beszélek, mikor szívem e fényért lelkesül! Végső sugára ez a nyár hevének, mielőtt még az alkony rámterül.
Vénasszonyok nyarának is becézik ez őszi fényt, mely édes, mint a méz. Mintha tündérek ujjai sodornák aranyszálait, ettől oly mesés!" /Várnai Zseni/
"Ki a hallgatásom nem érti, az a beszédemet sem. Aki nem lát a sorok mögé, hogy is várhatnám, hogy megértsen. Egyszerű ember vagyok, egyszerű szavakkal, tele félelemmel, hatalmas falakkal. A szép és jó gyorsan elmúlik, de én is ember vagyok, aki mindig csak álmodik."
Az üzenetet módosította: Angyal - Szerda, 2011-09-21, 17:51:55
Kedves Julika! Köszönöm a szép képeket és a verseket! Puszi érte!