Az élet egy álom,álmodj te is szépet!Álmaid legyenek derűsek és szépek s ne csalódj álmodban,ha valóságban ébredsz!A nagy szavak nem érnek semmit,elszállnak mint a tavaszi szellő,de a szeretet,ha tiszta szívből ered,elkíséri az embert ameddig csak él.Sokszor a lélek ura a létnek,sokszor a szív,parancsol az észnek.Sokszor fáj a szív,sokszor a lélek,sokszor mindkettő s ez az élet!Légy boldog és merész,nézz az égre és ne félj!Legyen minden nap a te napod,hisz neked ragyognak a csillagok!Kívánok egy kellemes estét,jó éjszakát és édes álmokat sok szeretettel Neked! Puszillak. Katalin
Mostmár jól vagyok, volt egy kis problémám, Pestre kellett mennem a lábammal volt probléma, megjavitották, mostmár egy kicsit elviselhetőbb az életem, de még mindig nem gyógyult meg a jó lábam, keveset tudok gyalogolni, nagyon elfáradok. Közben a gépemet is újra kellett telepiteni, most feltették a Windows 7-et, tényleg jobban müködik, már olyan lassu volt mint egy tetű, és mindig elment az oldal. Mostmár beindulok és sétálgatni fogok, ma már el tudtam menni a fodrászhoz, tudod az ősz óta még most mentem el önállóan a városba. Remélem mostmár rendbe jövök. A felújítást is még most fejezték be 3-án adták át az épületet. Elég volt ezt is átvészelni. Kellemes tavaszi napokat kívánok Neked drága Krisztina! Legyen szép az estéd. Szteretettel puszillak: Julika
(Most nem tudok Neked képet küldeni, mert még nem ismerem jól ezt a programot, nem tudom eltenni ezt az oldalt, előbb kellett volna a képet betenni az egérbe. Bocsika! Igyekszem megtanulni.)