Best Friends Club


Best Friends Club

[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 1 / 11
Fórum » Gasztronómia » Étel receptek » Vörösboros vaddisznópörkölt (Vörösboros vaddisznópörkölt)
Vörösboros vaddisznópörkölt
IstvánDátum: Szombat, 2010-09-04, 16:23:58 | Üzenet # 1
Rendszergazda
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 987
Helyzet: Offline
Vörösboros vaddisznópörkölt

1 kg vaddisznóhús, 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 babérlevél, só, száraz vörösbor.
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott vaddisznóhúst. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát. Beleteszem a babérlevelet és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, félpuhára párolom. (fél deci bornál többe soha nem teszek bele). Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és beleteszem a zúzott fokhagymát.

 
Fórum » Gasztronómia » Étel receptek » Vörösboros vaddisznópörkölt (Vörösboros vaddisznópörkölt)
Oldal 1 / 11
Keresés:

Copyright - Best Friends Club © by István 2010 - 2017