Római Bólé
1 doboz ananászkonzerv,
10-10 citrom és lime szelet,
1 evőkanál cukorszirup,
10-10 cl. citrom és narancslé,
1 l ananászlé,
1 üveg fehér rum,
10 cl. őszibaracklikőr,
1 üveg pezsgő Konfetti Bólé
1 liter limonádé,
7 dl szőlőlé,
1 kg vegyes gyümölcs,
1,5 liter fehér rum,
30 dkg mélyhűtött eper,
2 üveg száraz pezsgő
Meggy Bólé
1 üveg magozott meggybefőtt
1 üveg félédes pezsgő
1 üveg félédes vörösbor
1 dl meggylikőr
1 dl rum
2 citrom
15 dkg porcukor
Másfél citromot karikára, majd félbe vágunk és beletesszük a bólés tálba a meggyel együtt.
A porcukrot a meggylikőrrel, a rummal, és fél dl. meggylével elkeverjük, majd ráöntjük a gyümölcsre.
A maradék citrom héját lereszeljük, azt is rátesszük a gyümölcsre.
Hűtőszekrényben hűtjük 2-3 órát.
A többi italt és a meggybefőtt maradék levét összeöntjük és alaposan behűtjük,
majd fogyasztás előtt adjuk hozzá a gyümölcshöz.