Best Friends Club
Fórum oldalunk tartalmát, csak bejelentkezett felhasználók láthatják !
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Boszorkánysziget » Boszorkánysziget » A belsõ erõ (A belsõ erõ)
A belsõ erõ
IstvánDátum: Szerda, 2010-09-15, 23:24:33 | Üzenet # 1
Rendszergazda
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 988
Állapot: Offline
A belsõ erõ

"Egyeseken nyilvánvalóan látszik, hogy rendelkeznek bizonyosfajta lelkierõvel. Õk már a telefon megcsörrenése elõtt tudják, ki keresi õket, gyakran már azelõtt, hogy a hívó fél a kagylóért nyúlt volna. Egyesek képesek látványos bizonyságát adni szokatlan képességeiknek, s kanalakat, vagy egyéb fémeket hajlítgatnak anélkül, hogy fizikai kapcsolatba lépnének a tárgyakkal. Mások a látomásaikból értesülnek a jövõben várható eseményekrõl. Ugyancsak õk általában feltûnõen vonzódnak az állatokhoz, és az állatok is kedvelik ezeket az embereket.

A nagy többség azonban nem látszik ilyennek, s néhányan irigykedve gondolnak a különleges képességûekre. Nem kell ellenséges érzéseket táplálni irántuk, mert a fenti erõ általánosan létezõ, vagyis minden ember veleszületett képessége! Biztosra vehetjük, hogy ha a belsõ erõ szükség esetén egyesekbõl természetes úton felszínre törhet, ugyanez az erõ megvan a többiekben is. Amit az egyik ember megtehet, a másik szintén megteheti. A belsõ erõ látható megnyilvánulása az aura. Aki képes meglátni egy aurát, bárki energiaburkát észrevehetné, s tanúja lehetne a mindannyiunkban meglévõ belsõ erõ megmutatkozásának. A boszorkányok õsidõktõl fogva tisztában voltak erejükkel, és éltek a lehetõségeikkel. Ma is természetesen használják, de nem minden értelemben. Minden boszorkánynak egyedi, hatásos módszere van a személyes energiák elõhívására. Vészhelyzetben persze könnyebben megy.

A boszorkányok eleve hittek a belsõ erõ létezésében, és tudták, szükség esetén elõhívhatják magukból, sõt fejleszthetik hatékonyságát. A fejlesztett, megnövelt és összeszedett, célra irányított erõkkel foglalkozik a mágia. Elõfordult, hogy valaki romboló erõkkel foglalkozott, ám éppígy munkára fogható a belsõ energia a jó ügyek érdekében, tehát az építõ jellegû, segítõ szolgálatra.

Könnyen kipróbálhatod meglétét és hatását valamelyik barátodon. Kérd meg az illetõt, hogy vetkõzzön le derékig, és üljön le neked háttal. Bal kezedet emeld a szívedhez, a jobbat nyújtsd ki lefelé fordított tenyérrel, összezárt, egyenesen elõretartott ujjakkal, és közelítsd a barát gerincéhez. Kb. 2-3 centiméternyire a hát felszínétõl mozgasd lassan az egyenesen kinyújtott kezedet. Közben gondolataidat összpontosítsd arra, hogy kellemes érzeteket keltesz a barátodban, mert erõt adsz át neki. Élénk reakciót válthat ki belõle, amikor tényleg kapcsolatba kerül az energiáiddal. Lehet, hogy kellemes vagy hûvös borzongást érez, esetleg úgy találja, mintha csiklandoznák, vagy forróság önti el a gerince mentén, de mindenképpen érez majd valamit!
Kísérletezz! Próbáld ki az egészet nagyobb távolságból, majd bal kézzel.

Figyeld meg, hogyan érzi meg egyre pontosabban a továbbra is háttal ülõ barát, mikor melyik kezedet használtad! Érzi-e, hogy éppen felfelé vagy lefelé mozgatod a kezedet? Végezd el máskor is a feladatot, és rá fogsz jönni, hogy a hatás erõteljessége függ a Te egészségi és kedélyállapotodtól, a napszakoktól, az évszakoktól, a holdfázisoktól és a kísérletezésre szánt idõtõl is. Készíts jegyzeteket, ezekbõl bizonyos idõ elteltével megállapíthatod, hogy ömagad számára mely idõpontok a legjobban az energia átadására.

A mágia nagyon fontos eleme az egyéni átérzés! Akarni kell, hogy megtörténjen valami. Az akaratot (tudatosított vágyat) meg kell értetni minden porcikánkkal és környezõ lételemünkkel, hogy vágyunk összpontosított erejét beleadhassuk a varázslatba.
A varázslatok, bûbájosság és igézet nem feltétlenül kötõdik a boszorkányság vallásos elképzeléseihez. A körön belül végzett teendõket csaknem mindig közvetlenül követi az esbat szertartása, mert hihetetlenül hatékonyak együtt. Ám ettõl függetlenül bárki kerekíthet varázskört maga köré, és munkálkodhat a varázslata érdekében. Elõbb-utóbb eredményes lehet, amennyiben kitartó."



(Raymond Buckland: Complete Book of Witchcraft)




 
Fórum » Boszorkánysziget » Boszorkánysziget » A belsõ erõ (A belsõ erõ)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright - Best Friends Club - by Isván 2010 © 2024