Best Friends Club
Fórum oldalunk tartalmát, csak bejelentkezett felhasználók láthatják !
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Megmagyarázhatatlan történetek, jelenségek » Megmagyarázhatatlan történetek, jelenségek » Szellemek (Szellemek)
Szellemek
IstvánDátum: Vasárnap, 2011-07-17, 01:53:38 | Üzenet # 1
Rendszergazda
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 988
Állapot: Offline
Kérdések - válaszok.

Szóval, szerintem mindenkinek nagyon el kellene gondolkodni azon, hogy beszélhet-e egy ember, vagy emberek sokasága olyan dologról, ami nem létezik.

Évszázadok óta, az egyszerű emberek elbeszéléseitől kezdve a világirodalomban található írásokig, számtalan esetben kerül terítékre ez a téma. Miért? Miként lehetséges ez? Főként abból a szempontból, ha ez nem valós dolog, nem valós események az ezzel kapcsolatos elbeszélések, leírások?



„Nincs új a nap alatt!”

Ugye ez egy régi és, klasszikus kijelentés. A történelem során, az élet minden területén már nagyon sok esetben bebizonyosodott, hogy amit valamikor hihetetlennek, elképzelhetetlennek véltek, az, valamikor az idő folyamán a mindennapi élet részévé vált, és el sem tudjuk képzelni az életünket nélküle, de leginkább azt nem tudjuk elképzelni, hogy valamikor régen miért nem tudták megérteni és elfogadni valóságként. Ugye, erre nem igen kell külön példát mondani, mert az egész tudományos fejlődés erről szól.

Van egy nagyon fontos dolog, amit már az ősidőkben is elfogadtak, de a mai modern tudomány is elfogadja, mint valóságos tényt, azt, hogy az emberi elme nem képes olyan dolgokat kiagyalni, ami nem valóságos. Vagyis minden meg van, minden létezik, de néha az idő, a tér és a körülmények következtében megnyilvánult állapotban van, néha pedig megnyilvánulatlanba. Ez vonatkozik az elmebeli, a fantázia világára érvényes dolgokra is. Vagyis, - visszatérve a témához -, a szellemekhez, ez nem kitaláció, hanem valós dolog.

"Miért van az, hogy mégis nagyon kevesen látják a szellemeket"?

Ha jól megvizsgáljuk az érzékszerveinket, akkor azt tapasztaljuk, hogy tökéletlenek. A sasnak jobb a látása, a rókának a szaglása és így tovább. Mivel a tökéletlen érzékszerveinkkel nem vagyunk képesek arra, hogy valós képet juttassunk el az agyba, a tudatba, így azt sem várhatjuk, hogy a tudatunk által összeállított kép, elgondolás, vélemény, következtetés is tökéletes legyen. Tiszta képet és végkövetkeztetést csak is tiszta érzékek által alkothatunk. Ezért is van az, hogy rengeteg dolgot nem látunk, nem érzékelünk, de mégis vannak és léteznek. Tőlünk teljesen függetlenül.

Azokat a dolgokat nem befolyásolja a létezésükben az, hogy mi érzékeljük-e, ismerjük-e, elfogadjuk-e. Igaz? Nem látjuk az elektromosságot, de az mégis létezik. Nem látjuk a rádióhullámokat, mégis léteznek, és léteztek több száz, több ezer évvel ezelőtt is. rengeteg példát lehetne erre felsorakoztatni.

Ez a helyzet a szellemekkel is. Vannak, de nagyon kevesen képesek egyelőre, az érzékelésükre, mert az emberi érzékelés a mai világban annyira eldurvult, hogy nem képes érzékelni a finom rezonanciájú dolgokat.

"Mik a szellemek"?

A szellemek nem mások, mint ugyanolyan élőlények, mint amilyenek mink vagyunk, de nekik nincs ilyen durva anyagi elemekből lévő testük. Csak finom anyagi elemekből vannak. Mivel ezek a finom anyagi elemeknek a rezonanciája sokkal magasabb, mint amit a mi durva szemünk látni képes, így a tudatunk azt sugallja, hogy az nincs, nem is létezik. Mindenki, akinek durva anyagi elemekből lévő teste van, rendelkezik egy finom anyagi testtel is, és amikor eljön a halál pillanata, akkor a durva anyagi test életképtelenné válik, mert elhagyja a finom fizikai test. Ennek a finom fizikai testnek a látványát hívják szellemnek.

Vagyis, tulajdonképpen nincs is halál, mert a tudatosság az nem semmisül meg, csak nem rendelkezik már durva anyagi testtel, azzal, amivel mi egy másik személyt azonosítottunk. Ezért van az, hogy akik látnak szellemeket, azok tudnak beszélni és kommunikálni, mert a beszéd az nem a durva fizikai száj tulajdonsága, csupán egy eszköze. beszélni lehet a száj nélkül is. Még itt a durva világban is. Hiszen egy „beszédes szem”, l a szerelmeseknél, mindennél többet jelenthet. Igaz? A szemmel is nagyon sok mindent el lehet mondani, ki tudjuk fejezni érzelmeinket, vágyainkat.

Tehát a szellem nem más, mint egy másik valaki, egy másik élőlény, aki nem rendelkezik durva anyagi testtel.

" Ezt tudományosan is bebizonyítható"?

Volt régen egy orosz tudósházaspár, úgy hívták őket: Kirlián. Ők felfedeztek valamit, ami a modern tudomány által is bizonyított, dolgot eredményezet. Ezt hívják a tudományban: Kirlián effektusnak. Ők olyan fotóeljárást és technikát hoztak létre, amivel képesek voltak lefényképezni a finom fizikai formát. vagyis azt a formát, amit általánosan szellemnek hívnak. Ez egy nagyon nagy és érdekes téma, sok képpel, ha érdekel, néz utána.

Szóval, szellemek vannak, csak képessé kell tenni a látásunkat arra, hogy érzékelni is tudjuk őket. Az egy más világ, más dimenzió. Mások a fizikai törvényszerűségek, mások az életfeltételek és körülmények. Az egy magasabb és színesebb világ. Nem olyan rémisztő, amilyennek a szellemtörténetekben állítanak. nem kell félni attól a világtól, mert nagyon sokat lehet tanulni, sőt, mondhatnánk azt is, sok minden onnan jön, sok minden onnan nyilvánul meg




Forrás:http://govinda.blogter.hu/170234/szellemek
Csatolmányok: 7841276.jpg (36.3 Kb) · 4731795.jpg (34.4 Kb)
 
Fórum » Megmagyarázhatatlan történetek, jelenségek » Megmagyarázhatatlan történetek, jelenségek » Szellemek (Szellemek)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright - Best Friends Club - by Isván 2010 © 2024